Wij zijn eén internationale bedrijf die bezig is met educatief multimedias zoals CD-ROMs, DVDs, VCDs en reference materiaals. Onze producten zijn geschets voor zelfstudie en schools’ curriculum.

We representeren over 500 uitgeverijen en we kunnen meer dan 10.000 titels aanbieden van kunst, wetenschappen, medicijnen, recht, bedrijskunde tot technologie. We hebben veel jaren bestellingen van academische publiek, insituties, en verschillende overheid bezorgd.

Onze activiteiten bevat
 • Provisie voor bibliotheek service
 • Foreign Educational Films introduceren naar de Chinese publiek onder de CEPA leiding
 • Acquisitie agent voor universiteiten, instituties, en bibliotheeken
 • Web-business en e-learning tekst bevoorraden
 • Copyright licensing agent voor het uitzenden van TV en Kabel
 • Copyright sales van de VHS, DVD, enz
 • Video/multimedia leergang bevoorrader
 • Wi-Fi netwerk technologie content distributor
 • Lectoraten assisteren om eén studie plan te formeren met de hulp van bijvoorbeeld bibliotheek uitleen structuur
 • Onze bedrijf werk samen met de cliënten om problemen te oplossen door up-to-date technologie en nieuw logistics innovatie.

  Wij lenen onze expertise in:
    1. Programma’s tappen
    2. Nieuwe producten te introduceren
    3. Collectie profileren
    4. Acquisitie
    5. US Marc catalogiseren
    6. RF labelling
    7. Shelving systeem

  Wij bevoorraden:
    1. Wereldwijd programma’s
    2. Updates van nieuwe producten
    3. Technologie innovatie
    4. Goede customer service
    5. Cli?nten tevredenheid

  Geschidenis
  Begin in 1992 als eèn international video PC software en Unix training programma voor grote bedrijven, overheid departementen, bibliotheeken, en instituties. Onze bedrijf was sinds al een deel van de global bibliotheek service bevoorraders.

  Op dezelfde jaar, onze alliantie in Azië begin te groeien. Begin in Hong Kong en loopt die sterk naar Maleisië en Singapore. Onze bedrijf probeert altijd om gestadig innovatie en technologie te creëren. Onze teams hebben ook veel ervaringen in audio-visuele te integreren en andere service zoals US MARC recording en RFID processing.

  Binnen eèn paar jaren, onze academische allianties waren ook snel sterkerder geworden. Na Azië, begin we ook met distributie in Europa. Tien jaren daarna, met onze capabiliteit, kunnen we zeggen dat we krigen weinig klachten van onze cliënten.

  Het recente prestaties van Learning Rendezvous waren allianties met twee grote bibliotheeken in Singapore, en provisie van de overheid jaarlijke licentie te vernieuwen.

  Wat zijn de ‘drive’ van onze bedrijf?
  We garanderen die hoge kwaliteit van onze producten en service, en we leggen aan dat wij de beste educatief middel zou kunnen geven.

  Als u nog vragen hebt over onze bedrijf en producten, kunt u ons hier emailen.